Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bij elk product staat vermeld hoeveel er in een brievenbuspakketje verstuurd kunnen worden. Kan dit product niet in een brievenbuspakketje, dan geldt het pakkettarief. Bij grote producten staat vermeld dat het grootpakket tarief berekend wordt.

Levertijden binnen nederland:

Uw bestelling wordt direct in behandeling genomen na een geslaagde Ideal of creditcard transactie. De verzend tijden zijn:

Let op: wij nemen geen verantwoording voor evt vertragingen in het verzendproces van onze vervoerders.

 

Voorwaarden

  1. Voor zover niet iets anders is overeengekomen vindt de levering van artikelen plaats via verzending aan het door de klant aangegeven bezorgadres. Bepalend voor de afwikkeling van de transactie is het tijdens de bestelling aangegeven bezorgadres. Bij keuze voor de betalingsmethode PayPal is echter het adres bepalend dat de klant tijdens de betaling bij PayPal aangeeft.
  2. De verkoper heeft het recht om een bestelling in delen te leveren. Voor deze deelleveringen worden geen extra kosten berekend. Als de klant echter zelf aangeeft dat de verkoper de bestelling in delen dient te leveren, dan kan de verkoper de klant extra verzendkosten in rekening brengen. Elke deelbestelling vormt een aparte koopovereenkomst. Wanneer de verkoper een deel te laat levert of een deellevering niet goed is, geeft dit de klant niet het recht een andere deelbestelling te annuleren.
  3. In het geval de verkoper niet kan voldoen aan de verplichting van de overeenkomst, vanwege het niet beschikbaar zijn van het artikel, dan informeert hij de klant onmiddellijk, en betaalt hij het door de klant betaalde bedrag onmiddellijk, maar maximaal 30 dagen na ontvangst van de betaling terug.
  4. Bij artikelen die door een expediteur worden geleverd, worden deze geleverd tot aan de openbare weg die zich het dichtst bij het bezorgadres bevindt, voor zover uit de verzendinformatie van de onlineshop van de verkoper niet iets anders blijkt en voor zover niet iets anders is overeengekomen.
  5. Om logistieke redenen is het helaas niet mogelijk om bestellingen zelf af te halen.
  6. Als de transportonderneming de verzonden bestelling terugstuurt naar de verkoper omdat aflevering bij de klant niet mogelijk was, draagt de klant de kosten voor de niet geslaagde verzending. Dit geldt niet wanneer de klant geen verwijt treft ten aanzien van de mislukte bezorging of wanneer hij tijdelijk verhinderd was om de levering in ontvangst te nemen, tenzij de verkoper de levering binnen een redelijk geachte termijn heeft aangekondigd.